INFORMÁCIÓK

A Tapolcai medence névadójaként, a bazaltkúpos tanúhegyek ölelésében fekvő Balaton felvidéki kisváros Tapolca, bővelkedik látnivalókban, sportolási és kikapcsolódási lehetőségekben. 

A városközponttól (Fő tér, Malom tó) 800m-re nyugati irányban található a SPORT- és TURISTASZÁLLÓ (8300, Tapolca, Alkotmány u. 10.) a Csermák József (sport- és) Rendezvénycsarnok – www.tapolcacsarnok.hu – közvetlen szomszédságában (szemben vele). A csarnok melletti 40x20m-es műfüves pálya – www.tapolcamufu.hu – is gyorsan elérhető. A szállótól 5 perc kényelmes sétára helyezkedik el a Városi Sporttelep – www.tapolcasporttelep.hu – ahol 3 nagy méretű focipálya, 3 salakos teniszpálya, kültéri fitness és extrém sportpálya https://hu-hu.facebook.com/bauxitskatepark valamint atlétika és strandröplabda pálya várja a sportolni vágyókat.

Ezek a létesítmények kiválóan alkalmasak sportegyesületek, csapatok edzőtáboraihoz, amelyekhez a Sport és Turistaszálló pedig kiváló minőségben biztosítja a szállás és ellátás lehetőségét. Osztálykirándulások alkalmával diákoknak és tanároknak is kiváló átmeneti szálláslehetőség. A környék csodás látnivalóit felfedezni kívánóknak, túrázóknak, kerékpározóknak, családoknak, kisebb csoportoknak egyaránt alkalmas szálláshely. Tapolcán halad át a Mária út egy szakasza, így a megfáradt zarándokok is pihenésre találnak a szállóban.

Több mint 25 éve nyaranta kerül megrendezésre Kapolcson (16km Tapolcától) a Művészetek Völgye, Magyarország legnagyobb összművészeti fesztiválja. A 10 napos rendezvény ideje alatt a szálló alternatív megoldást kínál azoknak, akik nem szeretnének sátorban éjszakázni a fesztivál ideje alatt.

Nekünk tapolcaiaknak lett egy olyan gasztronómiai rendezvényünk, ahol az emberek szívesen töltenek el időt minőségi programok, ételek, italok és zenészek társaságában. Tizenöt borospavilon, a tapolcai haltelepről frissen szervírozott és többféle változatban elkészített pisztrángok, valamint 30 koncert gondoskodik arról, hogy csak aludni menjünk haza este. www.pisztrangfesztival.hu

Az étkeztetésről opcionálisan a Tapolcai Diák- és Közétkeztető gondoskodik akár speciális, sportolóknak összeállított étrend alapján. www.kozetkezteto.hu (étkeztetést min. 20 fő esetén tudunk vállalni)

Ajánlatot a http://www.kozetkezteto.hu/index.php/kapcsolat cím alatti elérhetőségeken kérhet hétköznap 8-14h között.

A szobák:

11 db. kétágyas és 2db. három ágyas szoba áll rendelkezésre. A szobák és fürdőszobák 2018-2019-ben lettek felújítva. Minden szoba saját fürdőszobával (zuhanyzó), WC-vel, wi-fi eléréssel rendelkezik. 

 

  • Árainkról e-mailben adunk tájékoztatást: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 A szállás elfoglalása, elhagyása
A szállás elfoglalása az érkezés napján 16 órától, a szállás elhagyása a távozás napján legkésőbb 10:00-ig történik.

 

Referenciák:

  • Budapesti Honvéd SE. – Vívó szakosztály
  • Magyar Kosárlabdázók Budapesti Szövetsége
  • Móri Kézilabda Sportklub
  • BSC 1924 Futball Kft. - Budaörs
  • Kőbányai Darazsak SE. - kosárlabda
  • Művészetek Völgye Nonprofit Kft.

 

TOURINFORM IRODA TAPOLCA
Telefon: +36 87 510 777
E-mail:
tapolca@tourinform.hu
Facebook oldal
GPS koordináta:
46.883100261104, 17.4411850594

Az étkeztetésről opcionálisan a Tapolcai Diák- és Közétkeztető gondoskodik akár speciális, sportolóknak összeállított étrend alapján. www.kozetkezteto.hu
(étkeztetést min. 20 fő esetén tudunk vállalni)

Ajánlatot a http://www.kozetkezteto.hu/index.php/kapcsolat cím alatti elérhetőségeken kérhet hétköznap 8-14h között

NTAK regisztrációs szám: KO21000362